Spelautomater online

Spelautomater online

Vill du spela på spelautomater online för att vinna pengar? I slotspel finns det aldrig några garantier för att du kommer att tjäna massor av pengar, men det finns en del saker som du kan tänka på för att öka dina vinstchanser när du spelar på spelautomater online. Fördelen med spelautomater är att de är enkla och roliga. Vill du spela riskfyllt, men med en chans att kamma hem en enorm progressiv jackpott finns det spel som Mega Fortune, Arabian Nights och Hall of Gods. Föredrar du istället att spela på spelautomater som ger mindre vinster men mer frekvent kan du välja mellan till exempel Starburst eller Vikings Go Berzerk. Men om du vill spela helt riskfritt finns det många casinon som erbjuder gratis snurr och bonusar utan insättning och du hittar många av de på gratisspelautomater.me och spelautomatpånätet.com som också förklarar närmre hur det går till.

Spelautomater online och vinstchanserna

När du väljer bland alla spelautomater online är det bra att ha koll på hur stor RTP (return to player) spelet har. Vanligtvis ligger RTP på 90-97%. Det betyder att för varje hundralapp du spelar för betalar spelet i teorin tillbaka till exempel 97 kronor. Ju högre RTP, desto högre vinstchanser bjuder spelet på. Om spelet har en stor jackpott är det naturligt att de övriga mindre vinsterna betalas ut mer sällan. I ett spel som har många mindre vinster har du större chans att vinna ofta.

Alla spelautomater online har dessutom ett antal vinstlinjer. Dessa är de linjer som ger dig vinst och de kan gå lodrätt, vågrätt eller till och med sicksack. Om ett spel har 25 olika vinstlinjer har du, om du har satsat på alla, 25 olika sätt att vinna på. Du väljer själv hur många linjer du vill satsa på och ju fler du väljer desto större chans att vinna. När det gäller att spela för att vinna stort på spelautomater med progressiv jackpott är konsten att spela när jackpotten är extra stor och då lägga in allt krut och maxa insatsen.

Att välja spel

Man ska spela på spelautomater online för att det är kul, och därför gäller det att hitta ett spel som ger både bra vinster och som man tycker om. Mega Fortune är ett av de mest omtalade spelen just nu. Det har ett tema med symboler som andas lyx och som ger en hint om miljonärernas liv. Det alla håller ögonen på är dock bonussymbolerna som kan ge tillträde till bonusspelet med tre hjul. Två med pengavinster och chans till tillträde till nästa hjul. Det tredje hjulet innehåller den megastora jackpotten som har en rekordutbetalning på 150 miljoner kronor.

Spelautomater online och vinstchanser

De flesta spelbolagen brukar erbjuda autospin till deras spel. Så då behöver du inte ens klicka för att ditt spel ska starta så att du kan bara luta tillbaka och se dina vinster rulla in. När det finns så många olika slots att välja på så kan det bli svårt att veta vilken som är den bästa slots. Men som tur är så finns det hemsidor som spelautomatpånätet.com som kan hjälpa att lösa detta problem.

En annan av alla spelautomater online som just nu är mycket omtyckt är Gonzo’s Quest. Handlingen utspelar sig på 1500-talet och här gör du sällskap med den historiske figuren Gonzales Pizzaro för att finna den legendariska staden El Dorado. Detta slotspel är fullspäckat med nya och spännande funktioner. Spelplanen är inte den traditionella med hjul som snurrar utan här är det stenblock som faller ner. Grafiken är mycket skickligt gjord och här använder man sig av 3D vilket gör att allt känns mycket levande.

Vinstchanserna i Gonzo’s Quest

I dagens spelautomater online lägger man mycket stor vikt vid grafik, ljud och tema vilket man kan se i Gonzo’s Quest. Dessutom känns det väldigt fräscht och visar att spelutvecklaren NetEnt använder sig av nytänkande vid skapandet av spelautomater online. Trots detta är det för väldigt många vinstchanserna som räknas först och främst. Därför kan man i detta spel få gratisrundor som ger ökade vinstchanser utan extra kostnad och det finns även många olika funktioner med multiplikationer för att öka vinsterna. Du kan också utnyttja spelsidors erbjudanden om free spins och välkomstbonusar för att kunna spela spelet utan att satsa så mycket av dina egna pengar.